fo011030: Toespraak van Edward Anseele jr.
"Zwart-witfoto van een toespraak van Edward Anseele jr. in Gent. Op de achtergrond een man met vlag van voetbalclub Soc. eendracht Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"