vl000440: Mutuelle Socialiste La Rénovation - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Mutuelle Socialiste La Rénovation van Morville, 1913. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"