fo001774: Arbeidersolympiade - Fachgruppe - VI Amerlingstrasse 1 (1931)
"Zwart-witfoto met zicht op de straten met alle deelnemers aan de optocht tijdens de Arbeidersolympiade te Wenen. 1931. Fotopostkaart. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"