af001444: Lesbienne-homobetoging - de Munter, Krist; Agitat; GLH; Infor-Homosexualité-CCL; De Rooie Vlinder; FWH; Smits, Ludo
"Affiche van Krist de Munter uitgegeven in 1981 door het Komitee lesbienne-homodag '81 voor een betoging. Tekst: Antwerpen 9 mei '81. Voor onmiddellijke afschaffing van art. 372bis. Lesbiennes en homo's voor bevrijding van homoseksualiteit. Lesbienne-homobetoging. Vertrek 16u Groenplaats. Organisatie: Komitee lesbienne-homodag '81 bestaande uit G.L.H. (Groupe de libération homosexuelle), Brandhoutkaai 63, 1000 Brussel; C.C.L. (Infor Homosexualité), Steenweg op Elsene 281, 1050 Brussel; Rooie Vlinder, p/a Visserij 132, 9000 Gent; F.W.H. (Federatie Werkgroepen Homofilie), Dambruggestraat 204, 2000 Antwerpen. Agitat druk Kasteellaan 255 9000 Gent (091) 25.30.98. Ver uitg.: L. Smits, Dambruggestraat 204, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"