598.062bis: Brief van Maarten van Nierop, Uitgeverij Lannoo, aan Jan de Man over het niet uitgeven van "Gegen den Strom" - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.4.4: Gegen den Strom; Level of description: File"