te004156: De Weensche meisjes worden gezocht I - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/04/26))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend Een SS-er die zit te vissen naar bordjes met opschriften: slank, 20 jaar, blond, blauwe oogen, levendig, zuiver ras. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 26 april 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"