Gazette van Deinze : weekblad, verschijnende den Zondag 's morgens (Deinze: Emiel van Risseghem; R. Van Goethem)
"Beheer/Administratie: Grote Markt 16, Deinze ; Grote Markt 18, Deinze (26 aug 1900) Drukker/Drukkerij: Emiel Van Risseghem, Deinze / R. Van Goethem & Cie, Markt 18, Deinze (3 jan 1909) Vignet: Wapenschild van Deinze (3 jan 1909) Motto: Godsdienst, handel, taal en vaderlandPeriodiciteit: wekelijks Eerste nr.: 3 jun 1888"