af017559: Beter iets dan niets - Sensoa; Lambrechts, Chris (2003)
"Affiche uitgegeven in 2003 door Sensoa voor aidspreventie. Tekst: Facing Facts 3/7. Beter iets dan niets. Als je weet dat je besmet bent, kan je op tijd beginnen met medicatie. De combinatietherapie kan een hiv-infectie beheersen maar niet genezen. en wat doe jij? Reageer >> www.FacingFacts.be, aids en soatelefoon 078 15 15 15 sensoa. Verantwoordelijke uitgever Chris Lambrechts Kipdorpvest 48a 2000 Antwerpen | Oktober 2003 | D/2003/7164/06. Logo's: BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE. Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap."