Prudens van Duyse herdacht (1804-1959) - van Eeghem, Willem (Gent: Secretariaat van de Koninklijke Vlaamse Academie voor Taal- en Letterkunde, 1963)
"door Dr. W. van Eeghem Bibliotheek Camille Huysmans"