af002639: Provincieverkiezingen van 11 april 1954. District Leuven. Stemt Communist onder nr 5 - Volksuitgave; KPB-federatie Leuven; Van Minsel, Frans
"Affiche uitgegeven in 1954 door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor de provincieraadsverkiezingen in het district Leuven. Tekst: Provincieverkiezingen van 11 april 1954. District Leuven: candidaten van de Communistische Partij: Van Minsel Frans, Paswerker, Kessel-Lo; Vanderborght Michel, Kok, Leuven; Bossiroy Leon, Gepensionneerde, Tervuren; Roelands Simone, Huisvrouw, Leuven; Catereels Jules, Arbeider, Herent; Verstraeten Leopold, Werkman, Leuven. Stemt Communist onder nr 5. Vrij van zegel - Wetgevende verkiezingen 1954. Verantw. uitgever: Van Minsel Fr., Lindengang, 16, Kessel-Lo. Drukk. Volksuitgave, 33-35, Kazernestraat, Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"