af015679: Lindungi hutan Indonesia yang tersisa - WALHI
"Affiche uitgegeven in 2008 door Wahana Lingkungan Hidup Indonesia (WALHI) tegen de ontbossing in Indonesië. Afbeelding: tekening van een blad met vleugels en een aureool als een engel. Tekst: LINDUNGI HUTAN INDONESIA YANG TERSISA. HENTIKAN PENGRUSAKAN HUTAN! Kampanye WALHI untuk Penyelamatan Hutan Indonesia. www.walhi.or.id WALHI Tegal Parang Utara No. 14 Jakarta Selatan 12790 telp. 021-7919 33 63 fax. 021-794 1673 email: walhi@walhi.or.id website: www.walhi.or.id. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"