fo018782: Havenarbeid - Colruyt, Lieve (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van dokwerkers/havenarbeiders tijdens het eten van hun boterhammen in het ruim van een schip tussen de goederen. Jaren 1980. v.l.n.r.: Marcel Goethals, Patrick Mortier, Roland (Desibel) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"