Vrouwen onder de wapenrok. Lesbiennes in het leger - Ledeboer, Françoise (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Françoise Ledeboer Fonds Suzan Daniel (FSD)"