Bevolkt met heksen en amazones : lesbiese [lesbische]ontdekkingstocht in de kunst - Dierckx, Vivke (Het Vlaamse heksenboekje : een boek voor en door lesbische liefjes)
"Vivke Dierckx Fonds Suzan Daniel (FSD)"