fo023411: Luchthaven - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van enkele werknemers van Belgavia, de voorloper van Aviapartner, op het tarmac van de luchthaven. Jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"