te004507: Een beleediging voor vrouwen en een beleediging voor mannen - Van den Berghe, Frits
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man aan de kookpot. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 14 oktober 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"