mb000533: Interview met Josée Van Santvoort over de beleving van de schafttijd in een wasserij - Vermandere, Martine; Van Santvoort, Josée
"Collection: Project Schafttijd; Interview afgenomen in het kader van het project Schafttijd. Getuigenissen over de lunchpauze op het werk Series: Project Schafttijd; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"