fo017037: Boelwerf - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van vier stakende werknemers bij scheepswerf Boel, op de achtergrond een spandoek met als opschrift: Saverijs, patroon van de ratten bid voor ons! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"