Enkele nota's ten behoeve van hen die een studie maken van de 'politieke groeperingen' van Leopoldstad - De Backer, M.C.C. (Brussel: Dienst voor de Voorlichting en Publieke Relaties van Belgisch-Congo en Ruanda-Urundi, 1959)
"Bijeengebracht door M.C.C. De Backer Bibliotheek Camille Huysmans"