af001954: Voor een stad zonder straling en een zelfstandig stedelijk energiebeleid - Indruk; Stad Voor De Mens; Van Ryssen, Stefaan (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door Stad Voor De Mens voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gent. Afbeelding: zwart-witfoto van een Citroën 2CV6 met fiets in de koffer en grote, gele sticker 'atoomenergie? nee bedankt' erop gekleefd, geparkeerd in een straat met een voorbijrijdende fietser in geel overhemd. Tekst: voor een stad zonder straling en een zelfstandig stedelijk energiebeleid. STAD VOOR DE MENS. OPEN, GROEN EN PROGRESSIEF. forelstraat 20 9000 gent. 24.10.18. indruk Kasteellaan 275, Gent 091.25 30 98. ver. uitg.: s. van ryssen, forelstraat 3, 9000 gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"