fo007479: Woningen voor gepensioneerden in Lokeren
"Zwart-witfoto van woningen voor gepensioneerden in Lokeren. Opschrift achteraan: te Lokeren 16 nieuwe woningen voor ouderlingen ingehuldigd. Zondag 21 dezer werden te Lokeren 16 Nieuwe woningen voor ouderlingen ingehuldigd door de stedelijke overheid, de afgevaardigden van de N.M. Goedkope Woningen en de S.M. Tuinwijk Lokeren. Deze nette huisjes zullen oude koppels toelaten samen hun oude dag te slijten waar zij nu afzonderlijk in mannen- en vrouwenafdeling van het hospitaal werden opgenomen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"