te002590: Mobutu - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van Mobutu die in een tank zit. De tank wordt een heuvel op geduwd door een uitgemergelde zwarte soldaat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"