fo018776: BTB (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele mannen, vermoedelijk afgevaardigen van de BTB (Belgische Transportarbeidersbond), op café. Antwerpen, jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"