fo006809: Meeting tegen de werkloosheid in Oostende
"Zwart-witfoto van een de Meeting tegen de werkloosheid voor arbeid en brood in Oostende. Zicht op een grote massa. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"