af002847: Pierre De Weirdt, derde kandidaat Kamer. SP 3 - sm Het Licht; SP Zelzate
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Socialistische Partij (SP) Zelzate voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Pierre De Weirdt, derde kandidaat Kamer. SP 3. Vrij van zegel - Parlementsverkiezingen 8-11-1981. Drukk. S.M. Het Licht, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"