fo001103: Koningskwestie, 1 mei, Brussel - Sado
"Zwart-witfoto van de 1 meistoet tijdens de koningskwestie. Brussel, Rogierplein: 1 mei 1950. Opschrift: Ter gelegenheid van 1 Mei had de BSP een grote manifestatie georganiseerd in het centrum van de stad. Een meeting op het Rogierplein stond ook op het feestprogramma, hoewel de burgemeester die verboden had. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"