te002608: Honger is een aanslag, geen tegenslag - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van december 1993. Tekening van een graf die net gegraven is. Aan het hoofdeinde staat een kruis. Rond het kruis hangt een protestbord met daarop; Honger is een aanslag, geen tegenslag 11.11.11 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"