gou000475: Vooruit nr. 1, Samenwerkende Maatschappij Gent - Lizen, Marcel
"Ontwerp in gouache van een reeks van 10 met de tekst: 'Samenwerkende Maatschappij / Vooruit Nr. 1 / Gent'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"