fo007577: Lenin samen met de Amerikaanse economist P. Christensen - Novosti
"Zwart-witfoto van Lenin samen met de Amerikaanse economist P. Christensen in Moskou, 28 november 1921. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"