fo008710: Bezoek buitenlandse delegatie aan CMB
"Zwart-witfoto van het bezoek van een buitenlandse delegatie aan de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Flemalle-Haute. Groepsfoto met o.a. Victor Thijs en Pol Biesbroeck. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"