Schets van een kader voor aidspreventie bij jongensprostitutie: beschrijving en identificatie van mogelijkheden en moeilijkheden - Vincke, John; Bracke, Carla (Gent: Universiteit Gent, 1997)
"John Vincke; Carla Bracke"