543.353: Persknipsels over het overlijden van Camille Huysmans op 25 februari en de uitvaart op 29 februari - BSP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"