te004240: Een stadsbestuur zonder humor - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/09/07))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een skelet tussen een opengebroken straat. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 7 september 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"