pr001915: AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995 - 11.11.11.
"Collection: AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995; Prent uit de reeks Aware India met de afbeelding van een lokaal van een Gemeenschapscentrum. Tekst: AWARE maakt de slavenfamilies bewust van hun situatie in het Gemeenschapscentrum: We zijn allen mensen, broeders en zusters, leeftijd kan geen obstakel zijn voor onderwijs. Series: AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"