Wees man [Bladmuziek] : vierstemmig koor : [Partijen 1ste en 2e tenor, 1ste en 2e bas] - Van Oye, Eug.; Waelput, Hendrik
"H. Waelput Den Heere E. Nevejans, Bestuurder der koninklijke Maatschapij De Melomanen, te Gent, uit vriendschap opgedragen"