te004122: Herinneringen aan Eduard Anseele IV - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/02/26))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man met gebroken ketenen aan zijn polsen. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 26 februari 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"