Een lesbisch visioen in de middeleeuwen. Het tragische lot van Benedetta Carlini - Ledeboer, Françoise (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Françoise Ledeboer Fonds Suzan Daniel FSD)"