te002674: Schuldkwijtschelding - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van juni 1995. Tekening van minister De Rijcke die zijn auto richting schuldkwijtschelding duwt... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"