WTO en voedselzekerheid : contradictio in terminis? - Vankrunkelsven, Luc; Stecher-Rasmussen, Sören; De Lameilleure, Stijn (Antwerpen: Salto; Antwerpen: Boliviacentrum Antwerpen, 2000)
"Bijdragen: Luc Vankrunkelsven, Søren Stecher-Rasmussen ; eindredactie: Stijn De Lameilleure"