pr001211: De Kollebloem - Van Geert, Gilbert (1975)
"Prent in zwart-wit voorstellend enkele kinderen met rode kollebloem en vlag. Deel van een reeks van 5 prenten van Gill Van Geert, t.v.v. De Kollebloem. Tekst : De Kollebloem, kindervakantie, speelpleinen, weekendoord, kampeerterrein, jeugdherberg. Vrij groeiend, vrolijk rood. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"