te001747: Hebzucht - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo. Gejo is de artiestennaam van de tekenaar Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 10 februari 1977. Tekening toont een gezette blanke man, in zijn ogen het Dollarteken, met aan de hand een kleine zwarte jongen met een donkere zwarte zonnebril... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"