Kaak, kaak nen twiedekker : Gentsche woorde en uitdrukkijnge - Levis, Eddy; Van Geert, Gill (Gent: Vermeylenfonds, 1991)
"Bijien geschart en getiekend deur Gill. Van Geert ; uitiengelijd en gexpliekeerd deur Eddy Levis"