Aan tafel! Kinderen en hun eten uit de hele wereld - Hollyer, Beatrice; Oliver, Jamie (Mechelen: Bakermat; 11.11.11, 2003)
"Oorspronkelijke titel : Let's eat! Children and their food around the world verschenen bij Frances Lincoln Limited, 2003"