fo020463: Sint-Amandsberg - Waro
"Zwart-witfoto van een paar barakken naast het Campo Santo-kerkhof in Sint-Amandsberg. De muren zijn volgeklad met : Kom tot Rex (niet zeker... ) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"