sch000111: De dans - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: te002096 Schilderij van een dansende vrouw in een blauwe jurk, omringd door witte duiven. 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"