vl000672: Socialistische Oud Strijders en Aanverwanten van Wevelgem 1919-1938 - Van Labeke-Bousson
"Vlag van de Socialistische Oud strijders en Aanverwanten van Wevelghem, 1919-1938. Centraal op een rood veld: een rijzende zon met stralenkrans, Daarin een gebroken geweer me erboven: PAX. Bovenaan de naam van de organisatie en onderaan twee jaartallen en de plaatsnaam. In de broekhoek de naam van het borduuratelier. Goudkleurige franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"