fo008859: Congres voor de 15de verjaardag van de "Jonge Metaalbewerkers" - Journal L'Action
"Zwart-witfoto van het congres voor de 15de verjaardag van de Jonge Metaalbewerkers met o.a. Arthur Gailly, 26 december 1964. Opschrift op spandoek: 15° anniversaire Jeunes Metallos. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"