Vlaanderen met een nieuwe mentaliteit : toespraak ter gelegenheid van de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, Stadhuis Brussel, 11 juli 1998 - De Batselier, Norbert (Brussel: Vlaams Parlement, 1998)
"door Norbert De Batselier"