af005313: L-Day 13 oktober 2018 Leuven - Folía; Van Hove, Hildegard
"Affiche uitgegeven in 2018 door Folia voor de L-Day. Tekst: L-Day 13 oktober 2018 Leuven. L-Day: jaarlijkse ontmoetingsdag voor lesbische en biseksuele vrouwen en hun sympathisanten in het Wagehuys en de Romaanse Poort. L-Pride: feestelijke optocht! Vertrek aan station Leuven. L-Party: party + lounge in Musicafé feat. dj Digna, dj Kat. Meer info op l-day.be of facebook.com/ldaybelgium. Met de steun van: Folia, Labyrint, Holebihuis Vlaams-Brabant, çavaria, Stad Leuven. V.u.: H. Van Hove, Heidebergstraat 140, 3010 Kessel-Lo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"