fo027140: NCOS project 1590- Ondersteuning van vormingsinitiatieven van boerenorganisaties, Filipijnen. - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1590; Kleurenfoto, van een muur waaraan de geschilderde doeken hangen die gemaakt zijn in de workshop. NCOS project 1590- Ondersteuning van vormingsinitiatieven van boerenorganisaties, 1985-1989 Filipijnen. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/86; Projectnaam: Ondersteuning van vormingsinitiatieven van boerenorganisaties; Series: Projectnummer: 1590; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/86; Projectnaam: Ondersteuning van vormingsinitiatieven van boerenorganisaties; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"